0

No teniu articles a la cistella de la compra.

973 280 202
 •  

   
  secadoras
 •  

   
  Coocion
 •  
  Miele Centre

Sobre ElectroCentre

 

Qui som?


ElectroCentre desenvolupa la seva activitat en la venda d'electrodomèstics i parament, amb una trajectòria de més de 75 anys. Amb seu a la ciutat de Lleida, capital de la comarca del Segriá.
ElectroCentre, és una empresa familiar, amb un clar objectiu, oferir solucions, satisfer els necessitats dels seus clients, assessorant en l'elecció del producte a preus competitius. Buscant sempre la diferenciació i el valor afegit envers el client amb una atenció personalitzada.
Disposem de 2.500 m2 de magatzem i més d'1.500 m2 d'exposició, situada a la zona més cèntrica i comercial a la ciutat de Lleida: C/Bisbe Ruano nº20.


Història de l'empresa.


ElectroCentre sorgeix amb la tercera generació, dedicada a la venda d'electrodomèstics i menage.
La intenció del nostre fundador, l'avi Llorens Fontova en 1939, va ser donar resposta a un mercat mancat, en aquells temps, de tecnologia. Comercialitzant amb maquines de cosir i ràdios, funda Electrodomèstics Casa Fontova. Miguel Fontova, representa la segona generació i responsable de diversos canvis d'ubicació de l'empresa, situant-se en la C/ Major, nº 51 i d'implementar totes les novetats en el sector, neveres de gel, els primers televisors...
En 1990 s'inaugura ElectroCentre administrat per Lorenzo, Nacho i Carlos Fontova Cemeli, responsables de l'ampliació de l'empresa en més de 2.000m2, situats en C/ Bisbe Ruano, Nº 20.
Evolucionant amb les exigències del mercat, l'any 2002, l'empresa decideix implantar La Intranet, venda mitjançant web, dirigida exclusivament a professionals del sector. En el present, aquesta àmplia experiència ens avala, per crear la nova web, dirigida i oberta a tot el mercat, amb l'objectiu que sempre ens ha distingit, satisfer les necessitats de cadascun dels nostres clients, amb una atenció propera i personalitzada.
Amb una trajectòria de més de 75 anys, gràcies a la confiança dipositada de tots els nostres clients, ElectroCentre és una empresa consolidada en el sector de la venda d'electrodomèstics i menage.

 

 

 

 

 

La nostra botiga.....

 

 

Notícies relacionades (Veure totes)

Opcions de pagament

Payments