0

No teniu articles a la cistella de la compra.

973 280 202
 •  

   
  secadoras
 •  

   
  Coocion
 •  
  Miele Centre

Privadesa i SeguretatPrivadesa

Les dades personals dels nostres clients seran tractats conforme a la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter (LOPD).

Aquest Reglament s'aplica tant en cas que vostè accedeixi al nostre lloc web i decideixi simplement navegar pels seus continguts i utilitzar els seus serveis, sense arribar a adquirir cap producte, com si, vostè accedeix a nom del domini i decideix navegar pels seus continguts utilitzant els serveis que ofereix i adquirint un o diversos productes.

En virtut del que es disposa en la LOPD, li informem que mitjançant l'emplenat del nostre formulari les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de titularitat de Grup coel s.a, amb la finalitat de permetre l'execució dels serveis sol·licitats i/o enviar material informatiu, (així com per mantenir-li informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relacionades a l'activitat de la Companyia i els seus serveis). Les dades seran transferides a servidors segurs allotjats en territori europeu.

Vostè pot exercir, a qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a l'adreça de correu electrònic [email protected] o bé mitjançant un escrit dirigit a *Electrocentre, C/Bisbe Ruano,20 25006 Lleida, adjuntant fotocòpia de la seva D.N.I.

En cap cas, i per cap motiu, es comunicaran o divulgaran les seves dades a terceres parts que no siguin part del procés de compra i lliurament.

Les cookies que puguin enviar-se, no s'utilitzaran en cap cas per elaborar perfils de l'usuari, sinó únicament per facilitar l'ús del lloc i la gestió de les comandes.Seguretat

Aquest lloc adopta mesures de seguretat aptes per protegir de la perduda, l'abús o l'alteració de la informació sota el nostre control. Naturalment, cap de les dades dels nostres clients ve cedit a tercers que no siguin part del procés de compra i lliurament.

La informació financera del Client (com el nombre de targeta de crèdit, la data de venciment, les dades personals) arribaran directament al Banc encarregat de la transacció de pagament mitjançant protocol criptogràfic.

En cap cas Grup Coel s. a. o subjectes tercers podran tenir accés algun a aquestes dades.

Si teniu algunes preguntes o dubtes sobre la nostra política de seguretat i privadesa o respecte a les pràctiques realitzades en el nostre lloc podeu contactar-nos a la següent adreça de correu:

[email protected]


Les nostres dades:
Grup Ceoel s. a.
C/ *Bisbe *Rauano, 20
25006 Lleida.

Notícies relacionades (Veure totes)

Opcions de pagament

Payments