0

No teniu articles a la cistella de la compra.

973 280 202
 •  

   
  secadoras
 •  

   
  Coocion
 •  
  Miele Centre

Política de devolució

Únicament pots cancel·lar una comanda si aquest encara no ha estat processat i facturat.

Per anul·lar una comanda només has de comunicar-nos-ho per e-mail, facilitant-nos el nombre de la comanda que desitges cancel·lar.

Si vas seleccionar com a forma de pagament el "prepagament" i ja has realitzat la transferència o l'ingrés, has de facilitar-nos també les teves dades bancàries (número de compte) perquè puguem retornar-te els teus diners. Aquesta gestió serà únicament possible per escrit.

 

Devolució d'un producte per deterioració a causa del transport

Al moment del lliurament, assegura't que l'embalum rebut estigui externament en bon estat, completament tancat i sense signes de manipulació. En cas contrari, anota aquest fet en l'albarà del transportista, rebutja l'enviament i notifica-ho per escrit a *ELECTROCENTRE al més aviat possible. En casos de deterioració del producte o falta de conformitat a causa del transport (els quals no siguin manifests al moment del lliurament), hauràs de notificar-ho a *ELECTROCENTRE en el transcurs dels 3 dies naturals posteriors a la recepció via e-mail a [email protected]

Pots posar-te en contacte amb el nostre Servei d'Atenció al Client cridant al nostre nombre d'atenció al client973280202de dilluns a divendres de 10:00 a 20:00h.) o enviant un e-mail a [email protected]

Hauràs de seguir les instruccions per a l'enviament de la devolució tal com t'indiquin des del nostre departament d'Atenció al Client.

 

Devolució d'un producte per desistiment

L'article que has rebut no et satisfà i has decidit retornar-ho.

Tens dret a desistir de la compra en un termini de 7 dies hàbils sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 7 dies hàbils del dia que *recibistes el producte.

Per exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar *aELECTROCENTRE a través de telèfon:973280202 o Correu electrònic:[email protected] la teva decisió de desistir del contracte.

Per complir el termini de desistiment, n'hi ha prou que la comunicació relativa a l'exercici per la teva banda d'aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

 

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per la teva banda, et retornarem tots els pagaments rebuts, sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar 30 dies naturals a partir de la data en la qual se'ns informi de la teva decisió de desistir del present contracte.

Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per a la transacció inicial, tret que hagis disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorreràs en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Important: Tindran la consideració de consumidors les persones físiques o jurídiques que actuïn en un àmbit aliè a una activitat empresarial o professional. *ELECTROCENTRE, no acceptarà devolucions per desistiment per part d'empreses o professionals.

 

Excepcions al desistiment:

Per la seva naturalesa, s'exclou la devolució per desistiment dels següents productes:

Tot tipus de Programari,informàtica, jocs per a consoles, *electronica que el seu precinto/embalatge hagi estat danyat o obert.

Per motius d'higiene tot tipus de productes relacionats amb la Cura personal, salut i higiene, que requereixin contacte directe amb algunes parts del cos com per exemple Auriculars *In-*EAR, raspalls de dents, planxes de pèl o productes de la gamma *Fitness & Salut, l'embalatge de la qual hagi estat *desprecintado o es detectin els més mínims signes d'ús.

Tot tipus de productes que s'observin que han estat *manipilados, ja sigui per una instal·lació o pro un mal ús.

Tot tipus de productes l'embalatge dels quals hagi estat danyat.

Els productes que s'han demanat en exclusivitat, que són productes que no disposem en els nostres magatzems.

 

Condicions de devolució:

En casos de desgast o deterioració del producte pel client *ELECTROCENTTRE, acordarà amb el client l'import a retornar.

El client haurà d'assumir el cost directe de devolució dels productes i les despeses de devolució en funció del producte. El client solament serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns. En casos d'ús excessiu del ben no s'acceptarà aquesta devolució. Preguem que abans d'utilitzar el producte, decideixi si realment estàs interessat en el mateix.

 

Requisits per a la devolució d'una comanda:

Per poder retornar una comanda assegura't que compleixes amb tots els requisits exigits:

Informa d'això via e-mail a [email protected] o al telèfon 973280202.

 

 

Notícies relacionades (Veure totes)

Opcions de pagament

Payments